یکشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: متخصصان تغذیه تاکید کردند افزایش حجم مواد غذایی حاوی فیبر خوراکی در رژیم غذایی روزانه تا حد زیادی خطر مرگ را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این متخصصان خاطرنشان کردند غذاهای حاوی فیبر زیاد به ویژه از نوع غلات سبوس‌دار می‌توانند طول عمر انسان را افزایش دهند.

به گزارش شبکه خبری تورنتو نیوز مطالعات مختلف نشان داده است که رژیم‌های غذایی سرشار از فیبر خوراکی مزایای چندگانه‌ای برای سلامت انسان دارند. برای مثال این نوع از مواد غذایی از بروز اختلالات روده‌ای و معده‌ای، دیابت‌، بیماریهای قلبی و سرطان پیشگیری می‌کنند.

به گفته پزشکان، خوردن زیاد غذاهای حاوی فیبر خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، عفونت‌ها و بیماری‌های تنفسی را کاهش می‌دهد.

دکتر یی کیونگ پارک در این مقاله تاکید کرد در بررسی‌های قبلی بیش از هر چیز رابطه بین مصرف فیبر خوراکی و بیماری‌های قلبی و عروقی مورد توجه قرار گرفت اما تاکنون آزمایشات محدودی درباره ارتباط این خوردنی‌ها با خطر مرگ و میر در انسان صورت گرفته است.

جزئیات این مطالعه در یک مجله بین‌المللی پزشکی منتشر شده است.

کد خبر 144261
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز